T: +31(0) 20 52 86 127   facebook   linkedin   twitter  
  uk   nl  
INCasting

Film & Casting News - RSS


RSS Feed Reader
Filmnieuws (NL) (GMT)  |  Variety Headlines  |  Cinema Blend  |  Film Castings (NL)
Mon 15:09  Vers & VondelCS organiseren Film in het Park 2019 (versfilmentv)
Wil je heerlijk wegdromen in de avondzon van het Amsterdamse Vondelpark met een koud biertje en verfrissende films? Tijdens de derde editie van Film in het Park staat het programma in het teken van “De Week van het Nieuwe Talent”. Vijf avonden lang kun je buiten op het bordes van VondelCS genieten van de beste korte en lange films van veelbelovend Nederlands talent. Naast het vertonen van de films zullen ook de filmmakers zelf aanwezig zijn om te vertellen over het maakproces.
Mon 13:58  Future TV Advertising Forum in Amsterdam (broadcastmagazine)
Op maandag 16 september wordt voor het eerst in Nederland het Future TV Advertising Forum georganiseerd. Nieuwe denkwijzen, processen en technologieën worden gepresenteerd die duidelijk maken in welke richting TV advertising zich ontwikkelt. Het programma is ambitieus opgezet met toonaangevende sprekers uit binnen- en buitenland. Future TV Advertising Forum Amsterdam is het nieuwste event dat wordt toegevoegd aan de reeks gelijknamige forums die al bestaan in Londen, Toronto, Sydney en Manchester.
Mon 13:56  “De publieke omroep moet zich niet voor het karretje laten spannen van de techplatforms” (spreekbuis
Op 14 juni jl. verscheen de lang verwachte visiebrief van mediaminister Arie Slob. Hoewel een aantal kabinetsvoorstellen vooraf uitlekte bevat de brief van 19 pagina’s genoeg stof om te bespreken met Haagse mediawoordvoerders. Mediajournalist Peter Schavemaker sprak met GroenLinks-mediawoordvoerder Lisa Westerveld.
Mon 12:09  Oud-politicus Fred Teeven heeft rol in horrorfilm House of No Limits (nu.nl)
Oud-politicus Fred Teeven heeft een rol bemachtigd in de Nederlandse horrorfilm House of No Limits. De regie is in handen van David Cocheret, bekend van de televisieserie SpangaS. Manju Reijmer en Paul de Vrijer, die eerder de serie De slet van 6VWO maakten, schreven het scenario.
Sun 18:29  VVD, CDA en D66 willen apart Kameroverleg over Lokale, regionale en streekomroepen (spreekbuis)
Het algemeen overleg Visiebrief mediabeleid is gepland op woensdag 11 september. Tweede Kamerlid Peter Kwint (SP) heeft Minister Slob verzocht om een apart algemeen overleg over de lokale, regionale en streekomroepen te organiseren in september. Hij doet dit voorstel mede namens de fracties VVD, CDA en D66. Het lid Kwint doet dit voorstel voor een e-mailprocedure, mede om na te gaan of er zwaarwegende bezwaren zijn tegen een apart Algemeen Overleg in september.
  subscribe to rss feed