T: +31(0)20 - 528 61 27   facebook   linkedin   instagram   youtube  
  uk   nl  
INCasting

Film & Casting News - RSS


RSS Feed Reader
Filmnieuws (NL) (GMT)  |  Variety Headlines  |  Cinema Blend  |  Film Castings (NL)
Sun 10:41  Fantastic Beasts en The Batman mogen filmopnames hervatten (nu.nl)
Producenten van Hollywoodblockbusters, waaronder de nieuwe Fantastic Beasts-film en The Batman, hebben groen licht gekregen om weer te gaan filmen, meldt The Guardian zondag. Dat nieuws komt nadat de Britse regering en gezondheidsinstanties het nieuwe veiligheidsreglement rondom het coronavirus hebben ondertekend.
Sun 10:15  Dagboek van een ZZP’er: Cultuur in actie (broadcastmagazine)
Cameraman Jan Rein Hettinga schrijft in verband met het coronavirus zijn Dagboek van een ZZP’er in crisistijd. Dit is aflevering 32, met als titel Cultuur in Actie.
Sat 10:15  Acteurs mogen nu toch wel binnen 1,5 meter werken (producentenalliantie)
Vrijdag 29 mei is een herziene versie van het COVID-19-protocol voor de Nederlandse audiovisuele sector gepubliceerd. Onder strikte voorwaarden (zie punt 46) is het nu mogelijk dat personen zonder beschermende kleding op minder dan 1,5 meter afstand tot bijvoorbeeld hun mede-acteurs of -deelnemers kunnen meewerken aan opnamen.
Fri 11:41  ZE NOEMEN ME BABOE geselecteerd voor het Sydney Film Festival (filmfestival)
Het Sydney Film Festival (SFF) en European Film Promotion (EFP) hebben tien Europese films en hun vrouwelijke regisseurs gepresenteerd op het Sydney Film Festival: Virtual Edition & Awards. Regisseur Sandra Beerends is met ZE NOEMEN ME BABOE geselecteerd voor deze speciale selectie.
Fri 11:26  Comedyserie Moedermaffia in ontwikkeling voor Videoland (broadcastmagazine)
Voor Videoland werkt Kaap Holland Film & Series aan de nieuwe comedyserie Moedermaffia. De nieuwe Videoland Original gaat over één van de laatste grootste taboes van onze tijd: opvoeden! Moedermaffia wordt geschreven door Anjali Taneja en Zoeteke Lugthart en verder uitgewerkt door het team van Kaap Holland Film & Series. Dat bedrijf maakte onder leiding van producent Maarten Swart
  subscribe to rss feed