T: +31(0)20 - 528 61 27   facebook   linkedin   instagram   youtube  
  uk   nl  
INCasting

Film & Casting News - RSS


RSS Feed Reader
Filmnieuws (NL) (GMT)  |  Variety Headlines  |  Cinema Blend  |  Film Castings (NL)
Sat 15:41  Annecy animatiefestival 2021 (filmkrant)
Afrika barst van het animatietalent en het animatiefestival van Annecy (14-19 juni) zet het dit jaar in de schijnwerpers. Ook online. Aan een animatie-industrie die op eigen benen kan staan moet nog hard worden gewerkt, maar er is veel talent en optimisme.
Sat 15:33  Abbey Hoes en Soy Kroon voegen zich bij cast Liefde Zonder Grenzen (nu.nl)
Abbey Hoes, Soy Kroon en Edwin Jonker zijn binnenkort te zien in de nieuwe Nederlandse romantische komedie Liefde Zonder Grenzen. Ook Elle van Rijn, Hajo Bruins, Peggy Vrijens en Rachida Laallala hebben een rol bemachtigd. De film wordt geregisseerd door Aram van de Rest en Appie Boudellah, die samen met zijn broer Mussi Boudellah ook verantwoordelijk is voor het scenario.
Fri 14:18  Eerste Gouden Film van dit jaar uitgereikt (hollandfilmnieuws)
Bon Bini: Judeska in da House is de eerste Nederlandse film die sinds de heropening van de bioscopen de grens van 100.000 bezoekers heeft gepasseerd. De komedie ging vorig jaar op 10 december al in première, maar de voorstellingen werden gestaakt toen op 15 december de bioscopen weer dicht moesten. De film had toen al ruim 66.000 bezoekers getrokken.
Fri 09:45  Dick Maas schrijft boekenserie gebaseerd op zijn horrorfilm Amsterdamned (nu.nl)
Regisseur Dick Maas gaat een boekenserie schrijven gebaseerd op zijn oude hitfilm Amsterdamned uit 1988. Het eerste deel in de reeks, De Naakte Getuige, verschijnt op 19 juli. Het boek draait om de hoofdpersonages uit de film, zoals rechercheur Eric Visser en zijn dochter Anneke.
Wed 06:26  Acteur en regisseur Mustafa Duygulu bezig met eerste speelfilm (nu.nl)
Mustafa Duygulu, die het scenario schreef van De Oost en enkele afleveringen van Mocro Maffia regisseerde, is bezig met zijn eerste speelfilm. "Het gaat over een jongen die noodgedwongen de zorg draagt over zijn moeder en zijn zusje en daardoor zijn eigen dromen nog niet heeft ontdekt", vertelt de acteur en regisseur aan VIVA. "Maar dan komt hij op een dag in aanraking met een musicalgroep."
  subscribe to rss feed