T: +31(0)20 - 528 61 27   facebook   linkedin   instagram   youtube  
  uk   nl  
INCasting

Film & Casting News - RSS


RSS Feed Reader
Filmnieuws (NL) (GMT)  |  Variety Headlines  |  Cinema Blend  |  Film Castings (NL)
Sat 10:10  HALAL maakt documentaire over 10-jarige kickbokster Amira Tahri (broadcastmagazine)
Ze is pas 10 jaar oud, viervoudig wereldkampioen kickboksen, heeft 100.000 volgers op Instagram en wordt gesponsord door Nike. Supertalent Amira Tahri is vanaf 9 april te zien in een 50 minuten durende documentaire bij Videoland.
Sat 09:41  Ivo Niehe maakt docuserie Een jaar op Overkempe (broadcastmagazine)
Overkempe is een woon- en werkgemeenschap in het Overijsselse Boskamp. Zo’n 135 jongeren en volwassenen met een verstandelijke, fysieke of meervoudige beperking proberen daar onder professionele begeleiding alles uit het leven te halen wat erin zit. Ivo Niehe vroeg zich af: hoe gaat het er nu eigenlijk echt aan toe in zo’n gemeenschap? Wie zijn de mensen die er wonen? En wat is de impact van alle bezuinigingen in de zorg?
Sat 09:10  Tuvalu Media maakt nieuw seizoen Videolandserie H3L (broadcastmagazine)
Op maandag 30 maart start het nieuwe seizoen van H3L op Videoland. Het tweede seizoen van de populaire jeugdserie gaat nét even iets verder dan andere jeugdseries: het is rauw en recht voor je raap. H3L is de nachtmerrie van elke docent en de klas die andere leerlingen op school ontwijken.
Sat 08:51  Interview with Ricky Rijneke (coe)
Interview met Ricky Rijneke, regisseur van "The Hunter's Son", een speelfilm ondersteund door Eurimages.
Sat 08:41  Witfilm maakt Teledoc Missie NS (broadcastmagazine)
Verguisd door de media, geliefd door zijn fans, maar slechts weinigen kennen zijn echte verhaal. Vanaf 8 mei verschijnt bij Videoland een rauwe en openhartige documentaireserie over misschien wel de meest controversiële rapper van Nederland: Boef.
  subscribe to rss feed