T: +31(0) 20 52 86 127   facebook   linkedin   twitter  
  uk   nl  
INCasting

Film & Casting News - RSS


RSS Feed Reader
Filmnieuws (NL) (GMT)  |  Variety Headlines  |  Cinema Blend  |  Film Castings (NL)
Fri 08:28  Georgina Verbaan en Katja Schuurman voor het eerst in 17 jaar samen in film (nu)
Georgina Verbaan en Katja Schuurman zijn binnenkort voor het eerst in zeventien jaar weer samen in een bioscoopfilm te zien. Samen met Edwin Jonker vertolken zij de rollen van schurken in de nieuwe Nederlandse familiefilm De Club van Lelijke Kinderen. De opnames van De Club van Lelijke Kinderen gaan vrijdag van start.
Fri 06:58  Netflix heeft ruim 130 miljoen klanten (broadcastmagazine)
Videostreamingdienst Netflix heeft de eigen verwachtingen en de verwachtingen van analisten overtroffen. Het bedrijf kreeg er in drie maanden tijd ruim zes miljoen betalende klanten bij.
Thu 12:01  Opnamen Wat is dan liefde van start (hollandfilmnieuws)
Productiehuis KeyFilm, de producent van onder andere Soof en Ventoux, is vandaag gestart met het draaien van Wat is dan liefde. De film biedt biedt een komische kijk op relaties, vanuit het perspectief van twee echtscheidingsadvocaten.
Thu 11:59  Hakim Traïdia maakt korte film over ex-jihadist (songteksten)
Acteur en theatermaker Hakim Traïdia heeft een korte film gemaakt, De vader van Van Gogh. De regisseur heeft de film onlangs gedraaid in Haarlem met de Nederlandse acteur Genio de Groot en de Algerijnse acteur Mohamed Bendouad, maakte hij woensdag bekend. Het 12 minuten durende drama vertelt over een vader die de moordenaar van zijn zoon, een ex-jihadist, op bezoek krijgt.
Thu 11:57  Coaching Traject voor jonge regisseurs (ddg)
Ook dit jaar organiseert DDG het mentoraat voor jonge, beginnende regisseurs. Jonge makers die een paar jaar geleden een audiovisuele opleiding hebben afgerond en lid zijn van DDG, komen voor dit coaching traject (november 2018 - oktober 2019) in aanmerking. Dankzij een financiële bijdrage van het Filmfonds zijn aan dit mentoraat geen kosten verbonden.
  subscribe to rss feed