T: +31(0) 20 52 86 127   facebook   linkedin   instagram   youtube  
  uk   nl  
INCasting

Film & Casting News - RSS


RSS Feed Reader
Filmnieuws (NL) (GMT)  |  Variety Headlines  |  Cinema Blend  |  Film Castings (NL)
Satá15:54á Nieuw op Netflix: deze films en series verschenen afgelopen week (Filmkrant)
Samenwerking. Is dat de nieuwe mantra waarmee de Nederlandse filmwereld de problemen te lijf wil gaan? Je kunt het zomaar denken, afgaande op wat woensdagavond tijdens het zogeheten Najaarsoverleg in het Amsterdamse Ketelhuis te berde werd gebracht.
Satá15:51á Boekmanstichting: Nationale filmconsumptie floreert, buitenland domineert (nbf)
De Boekmanstichting presenteert De Staat van Cultuur 4, een overzicht van de belangrijkste trends en ontwikkelingen binnen de culturele sector. Gedurende een maand kwamen 60 professionals uit de culturele sector in verschillende focusgroepen bijeen om gezamenlijk na te denken over twee grote vragen.
Friá10:05á Netflix lanceert trailer van Nederlandse horrorserie Ares (broadcastmagazine)
Ares is een horrorserie, die in januari zal verschijnen bij Netflix. Het is de eerste volledig Nederlandse Netflix Original. Ares is geregisseerd door Giancarlo Sanchez en Michiel ten Horn en is geschreven onder leiding van Michael Leendertse. Het is een productie van Pupkin.
Friá10:03á RTL en EndemolShine werken aan nieuwe koers GTST (broadcastmagazine)
De afgelopen maanden hebben EndemolShine Nederland en RTL nauw samengewerkt, ge´nvesteerd en ge´nnoveerd in Goede Tijden, Slechte Tijden. Donderdag werd op de persdag bekend gemaakt welke nieuwe koers wordt ingezet om GTST weer persoonlijk, herkenbaar en dichtbij te maken.
Thuá08:22á 'Harvey Weinstein treft schikking van 25 miljoen dollar met slachtoffers' (nu.nl)
Harvey Weinstein heeft een schikking van een bedrag van 25 miljoen dollar (zo'n 22,5 miljoen euro) getroffen met een groot aantal slachtoffers dat hem aanklaagde. The New York Times meldt dat het bedrag zal worden betaald door verzekeringsmaatschappijen, omdat het bedrijf van de filmproducent failliet is.
  subscribe to rss feed